Παιδικά gadgets

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Lazerbuilt Headphones Moshi Monsters HMO-C1-PNK1-DB Pink / Purple

Κωδικός: 106641

Moshi Monsters στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου με ήρωες moshi monsters πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Περιστρεφόμενες κάψες και αναδιπλούμενα για εύκολη αποθήκευση και καλύτερη προστασία κατά την μεταφορά.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Ροζ-ΜωβΜήκος καλωδίου: 1.20mΕυαισθησία: 85 dB στο 1KHz..

  15,00€

Lazerbuilt Headphones Moshi Monsters HMO-C1-WHT1-DB White / Blue

Κωδικός: 106642

Moshi Monsters στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου με ήρωες moshi monsters πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Περιστρεφόμενες κάψες και αναδιπλούμενα για εύκολη αποθήκευση και καλύτερη προστασία κατά την μεταφορά.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Λευκό-ΜπλεΜήκος καλωδίου: 1.20mΕυαισθησία: 85 dB στο 1KHzLazerbuilt Headphon..

  15,00€

Lazerbuilt Headphones Cars 3 Disney ECR-MCQUEEN Silicone Red / Black

Κωδικός: 106636

Cars 3 Disney ECR-MCQUEEN στερεοφωνικά ακουστικά τύπου σιλικόνης με τον ήρωα Mc Queen από ελαστικό πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Ιδανικά για χρήση από παιδιά σε Tablets, MP3 και smartphones για ακρόαση μουσικής.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία τρία ζεύγη από ανταλλακτικές σιλικόνες σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε τα ακουστικά να είναι συμβατά με περισσότερους καταναλωτές.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Κόκκινο-Μαύρο.Μήκ..

  16,00€

Lazerbuilt Headphones Finding Dory Disney Pixar EFD-DORY Silicone Blue / Yellow

Κωδικός: 106638

Finding Dory Disney Pixar EFD-DORY στερεοφωνικά ακουστικά τύπου σιλικόνης με την ήρωα Dory από ελαστικό πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Ιδανικά για χρήση από παιδιά σε Tablets, MP3 και smartphones για ακρόαση μουσικής.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία τρία ζεύγη από ανταλλακτικές σιλικόνες σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε τα ακουστικά να είναι συμβατά με περισσότερους καταναλωτές.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Γαλάζιο-Κίτρ..

  16,00€

Lazerbuilt Headphones Frozen EFR-ELSANNA Silicone Blue / Green

Κωδικός: 106639

Frozen Disney EFR-ELSANNA στερεοφωνικά ακουστικά τύπου σιλικόνης με την ήρωα Frozen Elsa από ελαστικό πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Ιδανικά για χρήση από παιδιά σε Tablets, MP3 και smartphones για ακρόαση μουσικής.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία τρία ζεύγη από ανταλλακτικές σιλικόνες σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε τα ακουστικά να είναι συμβατά με περισσότερους καταναλωτές.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Γαλάζιο.Μήκος ..

  16,00€

Lazerbuilt Headphones Marvel ESM-SPIDEY Silicone Blue / Red

Κωδικός: 106637

Marvel Disney ESM-SPIDEY στερεοφωνικά ακουστικά τύπου σιλικόνης με τον ήρωα SpiderMan από ελαστικό πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Ιδανικά για χρήση από παιδιά σε Tablets, MP3 και smartphones για ακρόαση μουσικής.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία τρία ζεύγη από ανταλλακτικές σιλικόνες σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε τα ακουστικά να είναι συμβατά με περισσότερους καταναλωτές.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Μπλε-Κόκκινο.Μήκο..

  16,00€

Lazerbuilt Headphones Star Wars ESW-STVADER Silicone Black / White

Κωδικός: 106640

Star Wars Disney ESW-STVADER στερεοφωνικά ακουστικά τύπου σιλικόνης με τον ήρωα Vader από ελαστικό πάνω στο ακουστικό!Εξαιρετική απόδοση ήχου.Ιδανικά για χρήση από παιδιά σε Tablets, MP3 και smartphones για ακρόαση μουσικής.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία τρία ζεύγη από ανταλλακτικές σιλικόνες σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε τα ακουστικά να είναι συμβατά με περισσότερους καταναλωτές.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά όρια.Χρώμα: Μαύρο-Λευκό.Μήκος..

  16,00€

Lazerbuilt Speaker Disney Frozen SPFR-OLAF Olaf

Κωδικός: 106647

Disney Frozen SPFR-OLAF στερεοφωνικό ηχείο σε σχήμα μπάλας.Ιδανικά για Tablets, Laptop, smart phones, MP3, MP4, i-Pod, i-Phone.Ισχύς εξόδου 5 Watt RMSΔιάρκεια λειτουργείας περίπου 5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Υποδοχή εξόδου (Output) έτσι ώστε να το σύνδεσετε με άλλο ηχείο για μεγαλύτερη απόδοση ήχου.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Τροφοδοσία μέσω θύρας USB, πλήρης φόρτιση σε 2-3 ώρες.Καλώδιο φόρτισης USB Α-Micro USB B.Συνδ..

  17,50€

Lazerbuilt Speaker Disney SPTT-GROUP Tsum Tsum

Κωδικός: 106644

Tsum Tsum Disney SPTT-GROUP στερεοφωνικό ηχείο σε σχήμα μπάλας.Ιδανικά για Tablets, Laptop, smart phones, MP3, MP4, i-Pod, i-Phone.Ισχύς εξόδου 5 Watt (RMS)Διάρκεια λειτουργείας περίπου 5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Υποδοχή εξόδου (Output) έτσι ώστε να το σύνδεσετε με άλλο ηχείο για μεγαλύτερη απόδοση ήχου.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Τροφοδοσία μέσω θύρας USB, πλήρης φόρτιση σε 2-3 ώρες.Καλώδιο φόρτισης USB Α-Micro USB ..

  17,50€

Lazerbuilt Speaker Disney Star Wars SPSW-R2D2 R2-D2

Κωδικός: 106646

Star Wars Disney SPSW-R2D2 στερεοφωνικό ηχείο σε σχήμα μπάλας.Ιδανικά για Tablets, Laptop, smartphones, MP3, MP4, i-Pod, i-Phone.Ισχύς εξόδου 5 Watt (RMS)Διάρκεια λειτουργείας περίπου 5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Υποδοχή εξόδου (Output) έτσι ώστε να το σύνδεσετε με άλλο ηχείο για μεγαλύτερη απόδοση ήχου.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Τροφοδοσία μέσω θύρας USB, πλήρης φόρτιση σε 2-3 ώρες.Καλώδιο φόρτισης USB Α-Micro USB B...

  17,50€

Lazerbuilt Speaker Finding Dory Disney Pixar SPFD-DORY Dory

Κωδικός: 106652

Finding Dory Disney Pixar SPFD-DORY στερεοφωνικό ηχείο σε σχήμα μπάλας.Ιδανικά για Tablets, Laptop, smart phones, MP3, MP4, i-Pod, i-Phone.Ισχύς εξόδου 5 W RMSΔιάρκεια λειτουργείας περίπου 5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Υποδοχή εξόδου (Output) έτσι ώστε να το σύνδεσετε με άλλο ηχείο για μεγαλύτερη απόδοση ήχου.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Τροφοδοσία μέσω θύρας USB, πλήρης φόρτιση σε 2-3 ώρες.Καλώδιο φόρτισης USB Α-Micro U..

  17,50€

Lazerbuilt Speaker Marvel Avengers SPAV-IRONMAN Iron Man

Κωδικός: 106645

Avengers Iron Man Marvel SPAV-IRONMAN στερεοφωνικό ηχείο σε σχήμα μπάλας.Ιδανικά για Tablets, Laptop, smart phones, MP3, MP4, i-Pod, i-Phone.Ισχύς εξόδου 5 Watt (RMS)Διάρκεια λειτουργείας περίπου 5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Υποδοχή εξόδου (Output) έτσι ώστε να το σύνδεσετε με άλλο ηχείο για μεγαλύτερη απόδοση ήχου.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Τροφοδοσία μέσω θύρας USB, πλήρης φόρτιση σε 2-3 ώρες.Καλώδιο φόρτισης USB Α-..

  17,50€

Lazerbuilt Headphones Star Wars HSW-WOOKIE Chewbacca

Κωδικός: 106635

Star Wars HSW-WOOKIE στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου εμπνευσμένα από τον ήρωα Chewbacca.Κατασκευασμένα από ύφασμα με σχέδιο που θυμίζει τον ήρωα.Εξαιρετική απόδοση ήχου για ακρόαση μουσικής από MP3, smart phone,Tablet και άλλες πηγές ήχου με υποδοχή ακουστικών 3.5mm.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Αποσπώμενο καλώδιο 3.5mm για λόγους ασφαλείας.Σχέδιο: ChewbaccaΜήκος καλωδίου: 1.20m..

  23,00€

Lazerbuilt Headphones Tabzoo HTZ-PLDOG for kids

Κωδικός: 106634

Tabzoo HTZ-PLDOG στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου.Κατασκευασμένα από βελούδο, έτσι ώστε να είναι σαν λούτρινο παιχνίδι, ιδανικά για παιδιά.Εξαιρετική απόδοση ήχου για ακρόαση μουσικής από MP3, smart phone,Tablet και άλλες πηγές ήχου με υποδοχή ακουστικών 3.5mm.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Αποσπώμενο καλώδιο 3.5mm για λόγους ασφαλείας.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρεπτά..

  23,00€

Lazerbuilt Headphones Tabzoo HTZ-PLMONKEY for kids

Κωδικός: 106632

Tabzoo HTZ-PLMONKEY στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου.Κατασκευασμένα από βελούδο, έτσι ώστε να είναι σαν λούτρινο παιχνίδι, ιδανικά για παιδιά.Εξαιρετική απόδοση ήχου για ακρόαση μουσικής από MP3, smart phone,Tablet και άλλες πηγές ήχου με υποδοχή ακουστικών 3.5mm.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Αποσπώμενο καλώδιο 3.5mm για λόγους ασφαλείας.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρε..

  23,00€

Lazerbuilt Headphones Tabzoo HTZ-PLRABBIT for kids

Κωδικός: 106633

Tabzoo HTZ-PLRABBIT στερεοφωνικά ακουστικά κλειστού τύπου.Κατασκευασμένα από βελούδο, έτσι ώστε να είναι σαν λούτρινο παιχνίδι, ιδανικά για παιδιά.Εξαιρετική απόδοση ήχου για ακρόαση μουσικής από MP3, smart phone,Tablet και άλλες πηγές ήχου με υποδοχή ακουστικών 3.5mm.Ρυθμιζόμενο στεφάνι κεφαλής που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κεφαλιού.Μαλακά μαξιλαράκια για πολύωρη χρήση.Αποσπώμενο καλώδιο 3.5mm για λόγους ασφαλείας.Διαθέτουν τεχνολογία μείωσης των db για την ασφαλή ακρόαση των παιδιών σε επιτρε..

  23,00€

Lazerbuilt Speaker Frozen SPFR-BT-ELSANNA Elsa & Anna

Κωδικός: 106653

Frozen Disney SPFR-BT-ELSANNA ηχείοΣυνδέεται ασύρματα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο σύνδεσης Bluetooth 4.1, όπως Smart Phones, Tablets, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κ.α.Μέγιστη ισχύς εξόδου 2W RMSΤροφοδοσία μέσω θύρας USB 5V.Εμβέλεια λειτουργίας 10 μέτρα.Διάρκεια πλήρους φορτισμένης μπαταρίας σε 2 ώρες.Διάρκεια λειτουργίας 2-3 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. Αντίσταση 4Ω.Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου 3.7V –..

  30,00€

Lazerbuilt Headphones Accessorize HMAC-C2-FLAG Pink Union

Κωδικός: 106643

Accessorize στερεοφωνικά ακουστικά hands free HMAC-C2-FLAG με πλακέ καλώδιο.Εξαιρετική απόδοση ήχου.Διαθέτουν επίχρυσο βύσμα 3.5mm τετραπολικό, έτσι ώστε να είναι συμβατά με τα περισσότερα κινητά της αγοράς που έχουν αντίστοιχη υποδοχήΕνσωματωμένο πλήκτρο ON-OFF και μικρόφωνο επάνω στο καλώδιο, με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ αναπαραγωγής/παύσης τραγουδιού, κλήσης ή απάντησης σε κλήση τηλεφωνήματος.Αναδιπλούμενα για εύκολη αποθήκευση και καλύτερη προστασία κατά την μεταφορά.Σχέδιο Accessorize: Pi..

  33,00€

Lazerbuilt Speaker Marvel Avengers SPMK-BT-FIGCAP Captain America

Κωδικός: 106654

Avengers Captain America Marvel SPMK-BT-FIGCAP φορητό ηχείο Bluetooth με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Συνδέεται ασύρματα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο σύνδεσης Bluetooth 4.1, όπως Smart Phones, Tablets, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κ.α.Μέγιστη ισχύς εξόδου 2W RMSΤροφοδοσία μέσω θύρας USB 5V.Εμβέλεια λειτουργίας 10 μέτρα.Διάρκεια πλήρους φορτισμένης μπαταρίας σε 2 ώρες.Διάρκεια λειτουργίας 2-3 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής σε κανονική ένταση.Απόκριση συχνότητας 20Hz -20.000Hz. ..

  35,00€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)