Βάσεις αυτοκινήτου

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

BASEUS μαγνητική βάση αεραγωγού αυτοκινήτου SUBR-ASG, 360°, γκρι

Κωδικός: 110203

  BASEUS μαγνητική βάση αεραγωγού αυτοκινήτου SUBR-ASG, 360°, γκριΗ μαγνητική βάση αεραγωγού αυτοκινήτου SUBR-ASG είναι συμβατή με όλες τις συσκευές. Διαθέτει σταθερό και ποιοτικό βραχίονα στήριξης και μεταβλητή μαγνητική βάση για την προσαρμογή θέσης - κλίσης της συσκευής. Η τοποθέτηση του smartphone επιτυγχάνεται με μαγνητικό αυτοκόλλητο το οποίο προσαρμόζεται στην συσκευή...

  9,00€

BASEUS βάση αεραγωγού αυτοκινήτου Cube Gravity SUYL-FK01,black

Κωδικός: 110189

 BASEUS βάση αεραγωγού αυτοκινήτου Cube Gravity SUYL-FK01, μαύρηΚατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και μέταλο, η βάση αυτοκινήτου Cube Gravity διακρίνεται για το μοντέρνο design της. Ασφαλίζει το smartphone με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτησης, ο οποίος λειτουργεί με το βάρος της ίδιας της συσκευής. Τα μετακινούμενα πτερύγια της είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, ώστε να βελτιώνεται το επίπεδο συγκράτησης, αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση.Υποστηρίζει μετακίνηση ..

  10,00€

BASEUS βάση αυτοκινήτου Gravity Car Mount SUYL-J0S, silver

Κωδικός: 110202

  BASEUS βάση CD αυτοκινήτου Gravity Car Mount SUYL-J0S, ασημίΚατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και αλουμίνιο, η βάση CD αυτοκινήτου Metal Age Gravity διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της. Ασφαλίζει το smartphone με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτησης, ο οποίος λειτουργεί με το βάρος της ίδιας της συσκευής. Τα μετακινούμενα πτερύγια της είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, ώστε να βελτιώνεται το επίπεδο συγκράτησης, αποτρέπον..

  11,50€

SBS Universal Tablet Holder 7"-10" Black

Κωδικός: 109614

Για tablets από 7" έως 10"Δυνατότητα περιστροφής 360°* Το tablet ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται..

  16,50€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)