Χύτρες ταχύτητας

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Χύτρα Ταχύτητας 7Lt Premium Line RL-PC7

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας 7Lt Premium Line RL-PC7Η 2018 Limited Edition RL-PC7 είναι μια πανεύκολη στη χρήση χύτρα που θα μειώσει στο 1/3 τον χρόνο μαγειρέματος των φαγητών σας. Θερμαίνεται απίστευτα γρήγορα χάρη στο σώμα αλουμινίου και έτσι γλιτώνετε ακόμα περισσότερο χρόνο.Είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί όλη τη γεύση και τη θρεπτικότητα ακόμα και των πιο ευαίσθητων και λεπτών υλικών. Έτσι θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα χωρίς να αφήσει τις βιταμίνες να αποδράσουν λόγω μεγάλης διάρκειας μαγει..

  39,90€

Χύτρα Ταχύτητας 9Lt Premium Line RL-PC9

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας 9Lt Premium Line RL-PC9Η 2018 Limited Edition RL-PC9 είναι μια πανεύκολη στη χρήση χύτρα που θα μειώσει στο 1/3 τον χρόνο μαγειρέματος των φαγητών σας. Θερμαίνεται απίστευτα γρήγορα χάρη στο σώμα αλουμινίου και έτσι γλιτώνετε ακόμα περισσότερο χρόνο.Είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί όλη τη γεύση και τη θρεπτικότητα ακόμα και των πιο ευαίσθητων και λεπτών υλικών. Έτσι θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα χωρίς να αφήσει τις βιταμίνες να αποδράσουν λόγω μεγάλης διάρκειας μαγει..

  43,90€

Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6L

Κωδικός:

Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6LΠοτέ ξανά η μαγειρική δεν υπήρξε τόσο ευχάριστη και απλή υπόθεση! Ποτέ ξανά δε συνδυάστηκαν με τόση επιτυχία η ταχύτητα με την εξοικονόμηση ενέργειας!Η Beper φροντίζει να αναβαθμίσεις τις μαγειρικές σας συνήθειες παρουσιάζοντάς σας τη Χύτρα Ταχύτητας PE.800. Η μέθοδος γρήγορου μαγειρέματος διατηρεί αναλλοίωτη τη θρεπτική αξία των τροφίμων σφραγίζοντας τις βιταμίνες εσωτερικά, ειδικά τις υδατοδιαλυτές, αφού τα τρόφιμα δε βράζουν για πολλή ώρα. ..

  49,90€

Royalty Line RL-PS4L Χύτρα Ταχύτητας Από Ανοξείδωτο Ατσάλι 4L

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας Από Ανοξείδωτο Ατσάλι 4 λίτρων Royalty Line RL-PS4L Με τη νέα χύτρα της ελβετικής Royalty Line θα μπορέσετε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα ακόμα και το πιο χρονοβόρο φαγητό. Μαγειρέψτε κοκκινιστό σε μόλις 20’ διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι όλες βιταμίνες παραμένουν στο φαγητό και δεν καταστρέφονται με το βράσιμο επί πολλή ώρα.Η ασφάλεια της RL-PS4L είναι εγγυημένη. Δε χρειάζεται να φοβάστε πλέον το μαγείρεμα σε χύτρα καθώς είναι πολύ απλή στη χρήση και επιπλέον διαθέτει βαλβίδα..

  53,90€

Χύτρα Ταχύτητας 20Lt Premium Line RL-PC20

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας 20Lt Premium Line RL-PC20Η 2018 Limited Edition RL-PC20 είναι μια πανεύκολη στη χρήση χύτρα που θα μειώσει στο 1/3 τον χρόνο μαγειρέματος των φαγητών σας. Θερμαίνεται απίστευτα γρήγορα χάρη στο σώμα αλουμινίου και έτσι γλιτώνετε ακόμα περισσότερο χρόνο.Είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί όλη τη γεύση και τη θρεπτικότητα ακόμα και των πιο ευαίσθητων και λεπτών υλικών. Έτσι θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα χωρίς να αφήσει τις βιταμίνες να αποδράσουν λόγω μεγάλης διάρκειας μα..

  58,90€

Royalty Line RL-DST22-6 Χύτρα Ταχύτητας Inox 6Lt

Κωδικός:

Χύτρα ταχύτητας 6 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι Royalty Line RL-DST22-6 Δε χρειάζεται να στερείτε πλέον από τον εαυτό σας και την οικογένειά σας φαγητά που λόγω χρόνου δεν επιχειρούσατε καν να φτιάξετε. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτικότητα ψητών κατσαρόλας, κοκκινιστού και των αγαπημένων σας οσπρίων σε χρόνο μηδέν. Η χύτρα ταχύτητας RL-DST22-6 μπορεί να μειώσει τον χρόνο μαγειρέματος έως και 70% ενώ ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει ασφάλεια και ευκολία. Έτσι μπορείτε να μειώσετε και το κόστος του φαγ..

  64,90€

Royalty Line RL-PC4LM Χύτρα Ταχύτητας Με Επίστρωση Από Μάρμαρο 4 Λίτρων

Κωδικός:

Χύτρα ταχύτητας με επένδυση από μάρμαρο 4 λίτρων,  Royalty Line RL-PC4LM Μαγειρέψτε τα τρόφιμα γρήγορα χωρίς να αφαιρέσετε βιταμίνες ή φυσικές γεύσεις.Εξοικονομήστε έως και 70% του χρόνου μαγειρέματος και έως και 50% ενέργεια σε σύγκριση με τα συνηθισμένα μαγειρικά σκεύη.Η χύτρα έχει εσωτερική επίστρωση μαρμάρου, που προσφέρει μεγαλύτερη αντικολλητική προστασία, εργονομικές λαβές και εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Το περιστροφικό χερούλι κάνει το κλείσιμο βολικό και ασφαλές,καθώς κλειδώνει αποτελε..

  69,90€

Royalty Line RL-PS10L Χύτρα Ταχύτητας Από Ανοξείδωτο Ατσάλι 10L

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας Από Ανοξείδωτο Ατσάλι 10 λίτρων Royalty Line RL-PS Με τη νέα χύτρα της ελβετικής Royalty Line θα μπορέσετε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα ακόμα και το πιο χρονοβόρο φαγητό. Μαγειρέψτε κοκκινιστό σε μόλις 20’ διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι όλες βιταμίνες παραμένουν στο φαγητό και δεν καταστρέφονται με το βράσιμο επί πολλή ώρα.Η ασφάλεια της RL-PS10L είναι εγγυημένη. Δεν χρειάζεται να φοβάστε πλέον το μαγείρεμα σε χύτρα καθώς είναι πολύ απλή στη χρήση και επιπλέον διαθέτει βαλβίδ..

  69,90€

Royalty Line RL-PC6LM Χύτρα Ταχύτητας Με Επίστρωση Από Μάρμαρο 6 Λίτρων

Κωδικός:

Χύτρα ταχύτητας με επένδυση από μάρμαρο 6 λίτρων,  Royalty Line RL-PC6LM Μαγειρέψτε τα τρόφιμα γρήγορα χωρίς να αφαιρέσετε βιταμίνες ή φυσικές γεύσεις.Εξοικονομήστε έως και 70% του χρόνου μαγειρέματος και έως και 50% ενέργεια σε σύγκριση με τα συνηθισμένα μαγειρικά σκεύη.Η χύτρα έχει εσωτερική επίστρωση μαρμάρου, που προσφέρει μεγαλύτερη αντικολλητική προστασία, εργονομικές λαβές και εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Το περιστροφικό χερούλι κάνει το κλείσιμο βολικό και ασφαλές,καθώς κλειδώνει αποτελε..

  77,90€

Χύτρα Ταχύτητας 6L Berlinger Haus BH-1080

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας με δοσομετρική κλίμακα 6 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι Berlinger Haus BH-1080Με δοσομετρητή Με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι (18/10)Κατάλληλο και για επαγωγικές εστίεςΚατάλληλο για πλυντήριο πιάτωνΈως και 35% εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη θέρμανση B.S.S. BERLINGER SECURITY SYSTEM Χωρητικότητα: 6L..

  84,95€

Royalty Line RL-PC8LM Χύτρα Ταχύτητας Με Επίστρωση Από Μάρμαρο 8 Λίτρων

Κωδικός:

Χύτρα ταχύτητας με επένδυση από μάρμαρο 8 λίτρων,  Royalty Line RL-PC8LM Μαγειρέψτε τα τρόφιμα γρήγορα χωρίς να αφαιρέσετε βιταμίνες ή φυσικές γεύσεις.Εξοικονομήστε έως και 70% του χρόνου μαγειρέματος και έως και 50% ενέργεια σε σύγκριση με τα συνηθισμένα μαγειρικά σκεύη.Η χύτρα έχει εσωτερική επίστρωση μαρμάρου, που προσφέρει μεγαλύτερη αντικολλητική προστασία, εργονομικές λαβές και εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Το περιστροφικό χερούλι κάνει το κλείσιμο βολικό και ασφαλές,καθώς κλειδώνει αποτελε..

  85,90€

Χύτρα Ταχύτητας 8L Berlinger Haus BH-1081

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας με δοσομετρική κλίμακα 8 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι Berlinger Haus BH-1081Με δοσομετρητή Με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι (18/10)Κατάλληλο και για επαγωγικές εστίεςΚατάλληλο για πλυντήριο πιάτωνΈως και 35% εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη θέρμανση B.S.S. BERLINGER SECURITY SYSTEM Χωρητικότητα: 8L..

  94,95€

Χύτρα Ταχύτητας με Χρονοδιακόπτη 6L Berlinger Haus BH-1083

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας με Χρονοδιακόπτη και δοσομετρική κλίμακα 6 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι Berlinger Haus BH-1083Με χρονοδιακόπτη Με δοσομετρητή Με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι (18/10)Κατάλληλο και για επαγωγικές εστίεςΚατάλληλο για πλυντήριο πιάτωνΈως και 35% εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη θέρμανση B.S.S. BERLINGER SECURITY SYSTEM Χωρητικότητα: 6L  ..

  94,95€

Χύτρα Ταχύτητας 10L Berlinger Haus BH-1082

Κωδικός:

Χύτρα Ταχύτητας με δοσομετρική κλίμακα 10 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι Berlinger Haus BH-1082Με δοσομετρητή Με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι (18/10) Κατάλληλο και για επαγωγικές εστίεςΚατάλληλο για πλυντήριο πιάτωνΈως και 35% εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη θέρμανση B.S.S. BERLINGER SECURITY SYSTEM Χωρητικότητα: 10L..

  109,95€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)