Μαχαίρια

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Berlinger Haus Μαχαίρι Ξεφλουδίσματος Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2100

Κωδικός:

Μαχαίρι Ξεφλουδίσματος 9cm με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2100Ανθεκτικό μαχαίρι που θα διατηρήσει την κορυφαία κοπή του για πολύ περισσότερο. Αιχμηρό και αντικολλητικό για να γλιστράει με ευκολία σε κάθε τρόφιμο ενώ το κόβει επαγγελματικά, χωρίς να το αλλοιώνει.Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχει επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένει ελαφρύ. Χρησιμοποιήστε το, εκτός από το ξεφλούδι..

  2,90€

Berlinger Haus Μαχαίρι Ψωμιού Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2098

Κωδικός:

Μαχαίρι Ψωμιού 20cm με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2098Ανθεκτικό μαχαίρι που θα διατηρήσει την κορυφαία κοπή του για πολύ περισσότερο. Αιχμηρό και αντικολλητικό για να γλιστράει με ευκολία στο ψωμί ενώ το κόβει επαγγελματικά, χωρίς να το θρυμματίζει.Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχει επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένει ελαφρύ. Χαρακτηριστικά:Ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαρμάρ..

  3,90€

Berlinger Haus Μαχαίρι Σεφ Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2096

Κωδικός:

Μαχαίρι Chef 20cm με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2096Ανθεκτικό μαχαίρι που θα διατηρήσει την κορυφαία κοπή του για πολύ περισσότερο. Αιχμηρό και αντικολλητικό για να γλιστράει με ευκολία στα τρόφιμα ενώ τα κόβει επαγγελματικά.Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχει επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένει ελαφρύ. Χαρακτηριστικά:Ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαρμάρουΑντιβακτηριδιακόSoft-t..

  4,90€

Μαχαίρι Κουζίνας Santoku 17,5εκ. Berlinger Haus BH-2330

Κωδικός:

Μαχαίρι Κουζίνας Santoku 17,5cm. σειρά Black Rose Gold Berlinger Haus BH-2330Αντιβακτηριδιακή, αντικολλητική επίστρωση Εργονομική αντιολισθητική λαβήΕντυπωσιακός σχεδιασμόςΦιλικό προς το περιβάλλονΔεν περιέχει Κάδμιο, μόλυβδο και PFOAΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.Μήκος λεπίδας 17,5cm..

  6,95€

Μαχαίρι Σεφ 20εκ. Berlinger Haus BH-2331

Κωδικός:

Μαχαίρι Σεφ 20cm σειρά Black Rose Gold Berlinger Haus Berlinger Haus BH-2331Αντιβακτηριδιακή αντικολλητική επίστρωση Εργονομική αντιολισθητική λαβήΕντυπωσιακός σχεδιασμόςΦιλικό προς το περιβάλλονΔεν περιέχει Κάδμιο, μόλυβδο και PFOAΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.Μήκος λεπίδας 20cm..

  6,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια Chef & Santoku 2τμχ Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2161

Κωδικός:

Σετ μαχαίρι Chef 20cm & μαχαίρι Santoku 17.5cm με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2161Ανθεκτικά μαχαίρια που θα διατηρήσουν την κορυφαία κοπή τους για πολύ περισσότερο. Αιχμηρά και αντικολλητικά για να γλιστράνε με ευκολία στα τρόφιμα ενώ τα κόβουν επαγγελματικά.Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχουν επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένουν ελαφριά. Χαρακτηριστικά:Ανοξείδωτο ατσάλι με επίσ..

  7,90€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια Ψωμιού-Ψαριού-Ξεφλουδίσματος 3τμχ Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2163

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια ψωμιού, ψαριού, ξεφλουδίσματος 3τμχ. με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2163Ανθεκτικά μαχαίρια που θα διατηρήσουν την κορυφαία κοπή τους για πολύ περισσότερο. Αιχμηρά και αντικολλητικά για να γλιστράνε με ευκολία στα τρόφιμα και να τα κόβουν επαγγελματικά χωρίς να τα διαλύουν.Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχουν επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένουν ελαφριά. Χαρακτηριστικ..

  7,90€

BEPER 90.046 Ηλεκτρική Συσκευή Ακονίσματος Μαχαιριών

Κωδικός:

BEPER 90.046 Ηλεκτρική Συσκευή Ακονίσματος ΜαχαιριώνΚάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν είπε: "Δώσε μου 6 ώρες για να κόψω ένα δέντρο και θα χρησιμοποιήσω τις πρώτες 4 για να ακονίσω το τσεκούρι"Δώστε νέα ζωή στα παλιά μαχαίρια σας και δείτε τα να κόβουν ξανά σαν καινούρια! Ένα πανέξυπνο εργαλείο απαραίτητο για κάθε κουζίνα!Απλά βάζετε τη λεπίδα του μαχαιριού στην ειδική θήκη, πατάτε το διακόπτη λειτουργίας και αφήνετε τον ηλεκτρικό ακονιστή να κάνει τη δουλειά του! Σε λίγα δευτερόλεπτα είστε έτοιμος!Περίβλ..

  8,90€

Berlinger Haus Σετ 4 Μαχαίρια Κρέατος Inox με Μαρμάρινη Επίστρωση BH-2162

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια για μπριζόλα 4 τμχ. με μαρμάρινη επίστρωση, Berlinger Haus BH-2161Ανθεκτικά μαχαίρια που θα διατηρήσουν την κορυφαία κοπή τους για πολύ περισσότερο. Αιχμηρά και αντικολλητικά για να γλιστράνε με ευκολία στο κρέας και να το κόβουν επαγγελματικά χωρίς να το διαλύουν.Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για ασύγκριτη αντοχή και έχουν επικαλυφθεί με ειδικά επεξεργασμένο μάρμαρο για αντιβακτηριδιακή και αντικολλητική ιδιότητα ενώ παραμένουν ελαφριά. Χαρακτηριστικά:Ανοξείδωτο ατσάλι..

  8,90€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 4τμχ με Επίστρωση Μαρμάρου BH-2302

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαρμάρου 4 τμχ, Berlinger Haus BH-2302 Granit Diamond LineH σειρά μαχαιριών Granit Diamond Line της Berlinger Haus είναι ιδανική για απαιτητικές κοπές που χρειάζονται ακρίβεια και ταχύτητα. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου. Έτσι εγγυώνται διαχρονική αντοχή και επαγγελματικές επιδόσεις.Για μέγιστη ασφάλεια, είναι ενισχυμένα με μια αντιολισθητική λαβή που θα..

  8,95€

Royalty Line RL-3MG Σετ 3 Μαχαίρια Με Επιφάνεια Κοπής Σε Κασετίνα Brown

Κωδικός:

Σετ Royalty Line 3 Μαχαίρια με επιφάνεια κοπής σε κασετίνα. Αντικολλητική Επίστρωση Μαρμάρου.Κοφτερές λεπίδες. Αντι-Βακτηριακές Λεπίδες. Εργονομικές λαβές Soft Touch.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι SANTOKU – 13cm Ιδανικό για να ψιλοκόβετε, για κυβάκια, για κόψιμο julienne και για μεγάλα κομμάτια κρέατοςΜαχαίρι γενικής χρήσεως – 13cm Ιδανικό για κάθε χρήση, ειδικότερα για λαχανικά και κρέαςΜαχαίρι ξεφλουδίσματος – 9cm Ιδανικό για φρούτα και για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια όπως το καθάρισμα της ..

  9,00€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 4τμχ με Επίστρωση Διαμαντιού BH-2280

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια πολυτελείας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση διαμαντιού 4 τμχ, Berlinger Haus BH-2280 Diamond CollectionH σειρά μαχαιριών Diamond Collection της Berlinger Haus έρχεται για να φέρει αδαμάντινες κοπές στην κουζίνα σας!Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση διαμαντιού. Έτσι εγγυώνται ασύγκριτη αντοχή, ακρίβεια και διαχρονικότητα.Για μέγιστη ασφάλεια, είναι ενισχυμένα με μια αντιολισθητική και απαλή λαβή πο..

  9,95€

Royalty Line RL-CB5 Σετ Μαχαιριών Με Αντικολλητική Επίστρωση 5τμχ & Αποφλοιωτή

Κωδικός:

Σετ μαχαιριών με αντικολλητική επίστρωση 5τμχ & αποφλοιωτή, Royalty Line RL-CB5Μοναδικό σετ μαχαιριών και αποφλοιωτή της Royalty Line RL-CB5. Διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση που δεν αφήνει τις τροφές να κολλήσουν πάν. Με κοφτερές λεπίδες, ακονισμένες και από τις 2 πλευρές, αντιβακτηριδιακή επίστρωση, με εργονομικές λαβές από άνθρακα.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι Σεφ 18εκΜαχαίρι ψωμιού 20εκΜαχαίρι ξεφλουδίσματος 9εκΜαχαίρι πολλαπλών χρήσεων 13εκΜαχαίρι τεμαχισμού 20εκΑποφλοιωτής..

  9,95€

Royalty Line Σετ Μαχαίρια με Μαρμάρινη Επίστρωση & Αποφλοιωτής Κεραμικός 6τμχ RL-MB5N

Κωδικός:

Σετ 5 μαχαίρια inox με μαρμάρινη επίστρωση & κεραμικός αποφλοιωτής, Royalty Line RL-MB5NΤο πλήρες σετ RL-MB5N της Royalty Line θα εξοπλίσει την κουζίνα σας με έξτρα ανθεκτικά και αιχμηρά μαχαίρια ιδανικά για κάθε χρήση. Η αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου θα μετατρέψει κάθε υλικό σε "βούτυρο", για απίστευτα εύκολη κοπή, και ταυτόχρονα θα κρατήσει τα βακτήρια μακριά. Τα μαχαίρια καταλήγουν σε εντυπωσιακές εργονομικές και αντιολισθητικές λαβές που ανεβάζουν την ασφάλεια και το στυλ σε κάθε σας μαγε..

  9,99€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 4τμχ Inox Rose Gold Edition BH-2385

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι 4 τμχ, Berlinger Haus BH-2385 Metallic Line Rose Gold EditionΚόψτε με ένα άγγιγμα ακόμα και τα σκληρότερα τρόφιμα διατηρώντας το στυλ σας! Η σειρά Metallic Line Rose gold Edition κάνει τη διαφορά στα μαχαίρια γιατί δίνει έμφαση στην προσεγμένη, ποιοτική κατασκευή χωρίς να θυσιάζει το κομψό design. Τα μαχαίρια BH-2385 είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση - δε θα σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε. Χάρη στο ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας έχουν εντυπ..

  11,95€

Royalty Line RL-C5WP Σετ Μαχαιριών Με Αντικολλητική Επίστρωση 5τμχ & Αποφλοιωτή

Κωδικός:

Σετ μαχαιριών με αντικολλητική επίστρωση 5τμχ & αποφλοιωτή, Royalty Line RL-C5WPΜοναδικό σετ μαχαιριών και αποφλοιωτή της Royalty Line RL-C5WP. Διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση που δεν αφήνει τις τροφές να κολλήσουν πάνω. Με κοφτερές λεπίδες, ακονισμένες και από τις 2 πλευρές, αντιβακτηριδιακή επίστρωση, με εργονομικές λαβές από άνθρακα. Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι Σεφ 18εκΜαχαίρι ψωμιού 20εκΜαχαίρι ξεφλουδίσματος 9εκΜαχαίρι πολλαπλών χρήσεων 13εκΜαχαίρι τεμαχισμού 20εκΑποφλοιωτής..

  12,90€

Royalty Line RL-ML5B Σετ Μαχαιριών Με Αντικολλητική Επίστρωση Μαρμάρου 5τμχ & Αποφλοιωτή

Κωδικός:

Σετ μαχαιριών με αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου 5τμχ & αποφλοιωτή, Royalty Line RL-ML5BΜοναδικό σετ μαχαιριών και αποφλοιωτή της Royalty Line RL-ML5B. Διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου που δεν αφήνει τις τροφές να κολλήσουν πάνω. Με κοφτερές λεπίδες, ακονισμένες και από τις 2 πλευρές, αντιβακτηριδιακή επίστρωση μαρμάρου, με εργονομικές λαβές από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι Σεφ 18εκΜαχαίρι ψωμιού 20εκΜαχαίρι ξεφλουδίσματος 9εκΜαχαίρι πολλαπλών χρήσεων 13εκΜαχ..

  12,90€

Royalty Line RL-NH5B Σετ Μαχαιριών Με Αντικολλητική Επίστρωση 5τμχ & Αποφλοιωτή

Κωδικός:

Σετ μαχαιριών με αντικολλητική επίστρωση 5τμχ & αποφλοιωτή, Royalty Line RL-NH5BΜοναδικό σετ μαχαιριών και αποφλοιωτή της Royalty Line RL-NH5B. Διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση που δεν αφήνει τις τροφές να κολλήσουν πάνω. Με κοφτερές λεπίδες, ακονισμένες και από τις 2 πλευρές, αντιβακτηριδιακή επίστρωση, με εργονομικές λαβές από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι Σεφ 18εκΜαχαίρι ψωμιού 20εκΜαχαίρι ξεφλουδίσματος 9εκΜαχαίρι πολλαπλών χρήσεων 13εκΜαχαίρι τεμαχισμού 20εκΑποφλοι..

  12,90€

Royalty Line Σετ Μαχαίρια 7τμχ & Αποφλοιωτής Αντικολλητικά RL-COL7M

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια 7τμχ & αποφλοιωτής με αντικολλητική επίστρωση, Royalty Line RL-COL7ΜΗ ελβετική Royalty Line δημιούργησε μια σειρά μαχαιριών που θα κάνει την προετοιμασία του φαγητού παιχνίδι και ταυτόχρονα θα δώσει στυλ στην κουζίνα σας. Όλα τα μαχαίρια του σετ έχουν απίστευτη αντοχή και αντικολλητική επίστρωση για αντιβακτηριδιακό κόψιμο που δεν επηρεάζει τη γεύση ή το χρώμα των τροφίμων.Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα μαχαίρια που πρέπει να υπάρχουν στην κουζίνα σας και επιπλέον ένα μαχαίρι για πίτ..

  12,90€

BERLINGER HAUS ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 5 ΤΜΧ BH-2371

Κωδικός:

BERLINGER HAUS ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 5 ΤΜΧ BH-2371..

  12,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 5τμχ με Επίστρωση Διαμαντιού, BH-2308

Κωδικός:

Σετ 5 μαχαίρια με αντιβακτηριδιακή επίστρωση διαμαντιού, Berlinger Haus BH-2308 Forest LineH νέα σειρά μαχαιριών Forest Line της Berlinger Haus έρχεται για να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αρχάριο μάγειρα σε επαγγελματία. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους καταλήγει σε μια αντιολισθητική και απαλή λαβή που θα κρατήσει τα χέρια σας στη σωστή θέση, μακριά από ατυχήματα.Χάρη στην καινοτόμο επίστρωση διαμαντιού, είναι εξαιρετικά αντικολλητικά και, επιπλέον, αντιβακτηριδιακά. Κόψτε ωμό κοτόπουλο χωρίς ..

  12,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 5τμχ με Επίστρωση Διαμαντιού, BH-2309

Κωδικός:

Σετ 5 μαχαίρια με αντιβακτηριδιακή επίστρωση διαμαντιού, Berlinger Haus BH-2309 Forest LineH νέα σειρά μαχαιριών Forest Line της Berlinger Haus έρχεται για να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αρχάριο μάγειρα σε επαγγελματία. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους καταλήγει σε μια αντιολισθητική και απαλή λαβή που θα κρατήσει τα χέρια σας στη σωστή θέση, μακριά από ατυχήματα.Χάρη στην καινοτόμο επίστρωση διαμαντιού, είναι εξαιρετικά αντικολλητικά και, επιπλέον, αντιβακτηριδιακά. Κόψτε ωμό κοτόπουλο χωρίς ..

  12,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 5τμχ με Επίστρωση Μαρμάρου BH-2306

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαρμάρου 5 τμχ, Berlinger Haus BH-2306 Granit Diamond LineH σειρά μαχαιριών Granit Diamond Line της Berlinger Haus είναι ιδανική για απαιτητικές κοπές που χρειάζονται ακρίβεια και ταχύτητα. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου. Έτσι εγγυώνται διαχρονική αντοχή και επαγγελματικές επιδόσεις.Για μέγιστη ασφάλεια, είναι ενισχυμένα με μια αντιολισθητική λαβή που θα..

  12,95€

Royalty Line RL-5MSTR Σετ 5 μαχαίρια με επίστρωση από μάρμαρο και πρακτική βάση

Κωδικός:

Royalty Line RL-5MSTR Σετ 5 μαχαίρια με επίστρωση από μάρμαρο και πρακτική βάση ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣΤα μαχαίρια κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ανθεκτικό σώμα που δε σκουριάζει.ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΟι λεπίδες είναι καλυμμένες από μάρμαρο που διώχνει τα βακτήρια. Έτσι μαγειρεύετε πιο υγιεινά χωρίς να επηρεάζεται η γεύση ή το χρώμα του φαγητού.ΝΕΑ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΙΤΙΚΗ ΛΑΒΗΛαβή από σιλικόνη, εργονομικής σχεδίασηςΤο σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι ΣΕΦ – 20cm Ιδανικό για να ψιλοκόβετε, για ..

  13,00€

Royalty Line RL-C4-PU Σετ κεραμικά Μαχαίρια 4τμχ μωβ

Κωδικός:

Ένα σετ μαχαιριών για τον επίδοξο σεφ!Με κεραμικές λεπίδες, ιδιαίτερα κοφτερές και εργονομική λαβή, σε πρακτική κασετίνα δώρου.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι σεφ 15 εκατοστών. Το καλύτερο για τον τεμαχισμό, σε κύβους και κομμάτιασμα.Μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων 12.5 εκατοστών, το καλύτερο για την κοπή λαχανικών και αλλαντικών.Μαχαίρι ξεφλουδίσματος 10 εκατοστών, το καλύτερο για το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών.Κεραμικός Αποφλοιωτής..

  14,90€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 2τμχ Inox BH-2372

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια 2 τμχ. από ανοξείδωτο ατσάλι, Berlinger Haus BH-2372Το σετ BH-2372 της Berlinger Haus με τα δύο πιο δημοφιλή μαχαίρια της κουζίνας θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος στο μαγείρεμα. Είναι σχεδιασμένα για να απολαμβάνετε επαγγελματική κοπή ακριβείας ακόμα και με τα σκληρότερα υλικά. Η λεπίδα ακριβείας είναι λεπτότερη και πιο ραφιναρισμένη για να κόβει "καθαρά" χωρίς να "τραυματίζει" τις πρώτες ύλες σας. Η λαβή τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά, χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό τους, είν..

  14,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6τμχ με Επίστρωση Διαμαντιού BH-2145

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια πολυτελείας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση διαμαντιού 6 τμχ, Berlinger Haus BH-2145 Diamond CollectionH σειρά μαχαιριών Diamond Collection της Berlinger Haus έρχεται για να φέρει αδαμάντινες κοπές στην κουζίνα σας!Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση διαμαντιού. Έτσι εγγυώνται ασύγκριτη αντοχή, ακρίβεια και διαχρονικότητα.Για μέγιστη ασφάλεια, είναι ενισχυμένα με μια αντιολισθητική και απαλή λαβή πο..

  16,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6τμχ με Επίστρωση Μαρμάρου BH-2115

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαρμάρου 6 τμχ, Berlinger Haus BH-2115 Granit Diamond LineH σειρά μαχαιριών Granit Diamond Line της Berlinger Haus είναι ιδανική για απαιτητικές κοπές που χρειάζονται ακρίβεια και ταχύτητα. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου. Έτσι εγγυώνται διαχρονική αντοχή και επαγγελματικές επιδόσεις.Για μέγιστη ασφάλεια, είναι ενισχυμένα με μια αντιολισθητική λαβή που θα..

  16,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαιροπίρουνα 12τμχ για Κρέας σε Κασετίνα BH-2105

Κωδικός:

Σετ μαχαιροπίρουνα 12 τμχ για κρέας inox με ξύλινη λαβή, κασετίνα, Berlinger Haus BH-2105Τα ειδικά μαχαιροπίρουνα για σωστή κοπή της μπριζόλας και όλων των κρεάτων. Απολαύστε στο μέγιστο το μπάρμπεκιου μόνοι ή με φίλους.Περιλαμβάνει 6 σετ μαχαιροπίρουνα για να είστε εξοπλισμένοι και στα καλέσματά σας.Οι λεπίδες είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για αντοχή και διαχρονικότητα. Οι λαβές είναι ξύλινες για να μην γλιστρούν και για να δώσουν ένα πιο ταιριαστό, ρουστίκ στυλ στο τραπέζι σας.  Το σετ περιλαμβά..

  16,95€

Σετ Μαχαίρια 6 τμχ από Ανοξείδωτο Ατσάλι Berlinger Haus BH-2392

Κωδικός:

Σετ Μαχαίρια 6 τμχ από Ανοξείδωτο Ατσάλι Bronze Titan Collection Berlinger Haus BH-2392Το σετ αποτελείται από μαχαίρια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, για να διατηρούν την κόψη τους για πολύ καιρό. Τα μαχαίρια έχουν ειδική εργονομική αντιολισθητική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο και μέγιστη εκμετάλλευση όλου του μήκους της λεπίδας, ιδιαίτερο στιλ και είναι ιδανικά για όλους τους τύπους χρήσης.Τα μαχαίρια είναι αντιβακτηριδιακά και αντικολλητικά και τα ειδικά λακκάκια στην λεπίδα τους βοηθούν..

  16,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6 τμχ. με Επίστρωση Διαμαντιού, BH-2284

Κωδικός:

Σετ 6 μαχαίρια με αντιβακτηριδιακή επίστρωση διαμαντιού, Forest Line, Berlinger Haus BH-2284H νέα σειρά μαχαιριών Forest Line της Berlinger Haus έρχεται για να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αρχάριο μάγειρα σε επαγγελματία. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους καταλήγει σε μια αντιολισθητική και απαλή λαβή που θα κρατήσει τα χέρια σας στη σωστή θέση, μακριά από ατυχήματα.Χάρη στην καινοτόμο επίστρωση διαμαντιού, είναι εξαιρετικά αντικολλητικά και, επιπλέον, αντιβακτηριδιακά. Κόψτε ωμό κοτόπουλο χωρίς..

  17,80€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6 τμχ. με Επίστρωση Διαμαντιού, BH-2286

Κωδικός:

Σετ 6 μαχαίρια με αντιβακτηριδιακή επίστρωση διαμαντιού, Forest Line, Berlinger Haus BH-2286H νέα σειρά μαχαιριών Forest Line της Berlinger Haus έρχεται για να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αρχάριο μάγειρα σε επαγγελματία. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους καταλήγει σε μια αντιολισθητική και απαλή λαβή που θα κρατήσει τα χέρια σας στη σωστή θέση, μακριά από ατυχήματα.Χάρη στην καινοτόμο επίστρωση διαμαντιού, είναι εξαιρετικά αντικολλητικά και, επιπλέον, αντιβακτηριδιακά. Κόψτε ωμό κοτόπουλο χωρίς..

  17,84€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6 τμχ. με Επίστρωση Διαμαντιού, BH-2288

Κωδικός:

Σετ 6 μαχαίρια με αντιβακτηριδιακή επίστρωση διαμαντιού, Forest Line, Berlinger Haus BH-2288H νέα σειρά μαχαιριών Forest Line της Berlinger Haus έρχεται για να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αρχάριο μάγειρα σε επαγγελματία. Η εντυπωσιακά αιχμηρή λεπίδα τους καταλήγει σε μια αντιολισθητική και απαλή λαβή που θα κρατήσει τα χέρια σας στη σωστή θέση, μακριά από ατυχήματα.Χάρη στην καινοτόμο επίστρωση διαμαντιού, είναι εξαιρετικά αντικολλητικά και, επιπλέον, αντιβακτηριδιακά. Κόψτε ωμό κοτόπουλο χωρίς..

  17,84€

Σετ Μαχαίρια 4τμχ & Αποφλοιωτής και Βάση Κεραμικά Κόκκινα RL-C4SR

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια 4τμχ & αποφλοιωτής, κεραμικά, σε περιστρεφόμενη βάση, κόκκινα Royalty Line RL-C4SRΗ ελβετική Royalty Line δημιούργησε μια σειρά μαχαιριών για το καθημερινό μαγείρεμα αλλά και για πιάτα επαγγελματικής εκτέλεσης. Η κεραμική λεπίδα εγγυάται διατήρηση των θρεπτικών συστατικών στα τρόφιμα, καλύτερη διαφύλαξη του χρώματός τους μετά την κοπή και φυσικά ύψιστη υγιεινή. Ταυτόχρονα όλα τα μαχαίρια της σειράς είναι απόλυτα αιχμηρά και, με την κατάλληλη συντήρηση, διατηρούν τις επιδόσεις τους γ..

  17,90€

Σετ Μαχαίρια 4τμχ & Αποφλοιωτής και Βάση Κεραμικά Μωβ RL-C4SP

Κωδικός:

Σετ μαχαίρια 4τμχ & αποφλοιωτής, κεραμικά, σε περιστρεφόμενη βάση, μωβ Royalty Line RL-C4SPΗ ελβετική Royalty Line δημιούργησε μια σειρά μαχαιριών για το καθημερινό μαγείρεμα αλλά και για πιάτα επαγγελματικής εκτέλεσης. Η κεραμική λεπίδα εγγυάται διατήρηση των θρεπτικών συστατικών στα τρόφιμα, καλύτερη διαφύλαξη του χρώματός τους μετά την κοπή και φυσικά ύψιστη υγιεινή. Ταυτόχρονα όλα τα μαχαίρια της σειράς είναι απόλυτα αιχμηρά και, με την κατάλληλη συντήρηση, διατηρούν τις επιδόσεις τους για ε..

  17,90€

Σετ Μαχαίρια Κουζίνας 6τμχ Berlinger Haus BH-2414

Κωδικός:

Σετ Μαχαίρια Κουζίνας 6τμχ σειρά Black Rose Gold Berlinger Haus Berlinger Haus BH-2414Αντιβακτηριδιακή αντικολλητική επίστρωση Εργονομική αντιολισθητική λαβήΕντυπωσιακός σχεδιασμόςΦιλικό προς το περιβάλλονΔεν περιέχει Κάδμιο, μόλυβδο και PFOAΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι Σεφ 20cmΜαχαίρι ψωμιού 20cmΜαχαίρι ξεφλουδίσματος 9cmΜαχαίρι πολυχρηστικό 12,5cmΜαχαίρι Santoku 17,5cm..

  17,95€

Berlinger Haus Σετ Μαχαίρια 6τμχ Inox Rose Gold Edition BH-2386

Κωδικός:

Σετ αντικολλητικά μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι 6 τμχ, Berlinger Haus BH-2386 Metallic Line Rose Gold EditionΚόψτε με ένα άγγιγμα ακόμα και τα σκληρότερα τρόφιμα διατηρώντας το στυλ σας! Η σειρά Metallic Line Rose gold Edition κάνει τη διαφορά στα μαχαίρια γιατί δίνει έμφαση στην προσεγμένη, ποιοτική κατασκευή χωρίς να θυσιάζει το κομψό design. Τα μαχαίρια BH-2386 είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση - δε θα σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε. Χάρη στο ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας έχουν εντυπ..

  18,45€

Σετ Μαχαίρια 6 τμχ από Ανοξείδωτο Ατσάλι Berlinger Haus BH-2399

Κωδικός:

Σετ Μαχαίρια 6 τμχ από Ανοξείδωτο Ατσάλι Black Rose Collection Berlinger Haus BH-2399Το σετ αποτελείται από μαχαίρια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, για να διατηρούν την κόψη τους για πολύ καιρό. Τα μαχαίρια έχουν ειδική εργονομική αντιολισθητική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο και μέγιστη εκμετάλλευση όλου του μήκους της λεπίδας, ιδιαίτερο στιλ και είναι ιδανικά για όλους τους τύπους χρήσης.Τα μαχαίρια είναι αντιβακτηριδιακά και αντικολλητικά και τα ειδικά λακκάκια στην λεπίδα τους βοηθούν σ..

  18,45€

Royalty Line Σετ Μαχαίρια 5τμχ & Αποφλοιωτής & Βάση Κίτρινο RL-6MSTY

Κωδικός:

Royalty Line RL-6MSTY Σετ Μαχαίρια 7 τμχΑιχμηρή λεπίδα για κόψιμο ακριβείας. Αντικολλητική επίστρωση για αντιβακτηριδιακές ιδιότητες,ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό. Αντιολισθητική λαβή με επίστρωση σιλικόνης για άνετο κράτημα.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι 20 εκ. για Λαχανικά Μαχαίρι 20 εκ. για Ψωμί Μαχαίρι 20 εκ. για Φιλετάρισμα Μαχαίρι 13 εκ. για Γενική χρήσηΜαχαίρι 9 εκ. για Καθάρισμα Εργαλείο για Ξεφλούδισμα Βάση Στήριξης Βρείτε το σε 4 ακόμα εντυπωσιακά χρώματα: Άσπρο, Κόκκινο, Ροζ, Μαύρ..

  19,90€

Royalty Line Σετ Μαχαίρια 5τμχ & Αποφλοιωτής & Βάση Μαύρο RL-6MSTK

Κωδικός:

Royalty Line RL-6MSTK  Σετ Μαχαίρια 7 τμχΑιχμηρή λεπίδα για κόψιμο ακριβείας. Αντικολλητική επίστρωση για αντιβακτηριδιακές ιδιότητες,ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό. Αντιολισθητική λαβή με επίστρωση σιλικόνης για άνετο κράτημα.Το σετ περιλαμβάνει:Μαχαίρι 20 εκ. για Λαχανικά Μαχαίρι 20 εκ. για Ψωμί Μαχαίρι 20 εκ. για Φιλετάρισμα Μαχαίρι 13 εκ. για Γενική χρήσηΜαχαίρι 9 εκ. για Καθάρισμα Εργαλείο για Ξεφλούδισμα Βάση Στήριξης Βρείτε το σε 4 ακόμα εντυπωσιακά χρώματα: Κίτρινο, Κόκκινο, Ροζ, Ά..

  19,90€
Εμφάνιση 1 έως 40 από 82 (3 Σελ.)