Ξυριστική μηχανή Braun Series 5 5190cc Wet&Dry With Clean&Charge System Black/Blue Πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Braun
  • Κωδικός Προϊόντος: 108051
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
134,50€

Αυτόματη
"Διαβάζει" τα γένια σας και προσαρμόζεται συνεχώς στην πυκνότητά τους για ένα αποτελεσματικό και άνετο ξύρισμα, ακόμα και σε πυκνά γένια.
Κεφαλή 8 κατυεθύνσεων
Μια ευέλικτη κεφαλή ξυρίσματος προσαρμόζεται σε 8 κατευθύνσεις για συνεχή επαφή με το δέρμα, ακόμη και σε δύσκολες περιοχές.
MicroMotion
Η ατομική ανάρτηση όλων των κοπτικών στοιχείων ανταποκρίνεται ακόμη και στα μικρότερα περιγράμματα.
MacroMotion
Η περιστρεφόμενη κεφαλή της ξυριστικής μηχανής περιστρέφεται αβίαστα κατά μήκος μεγαλύτερων περιγραμμάτων για μέγιστη επαφή με το δέρμα.
ActiLift Trimmer
Ο εξειδικευμένος μεσαίος κόπτης συλλαμβάνει τις τρίχες που αναπτύσσονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
2 λεπίδες SensoFoil™
Τα φύλλα ξυρίσματος Braun έχουν 899 μοναδικά ανοίγματα, τα οποία ξυρίζουν ακόμη και στα 0.058 χιλιοστά και προστατεύουν τέλεια το δέρμα σας για απαλότητα διαρκείας.
Μοναδικός σταθμός καθαρισμού και φόρτισης με βάση το οινόπνευμα
Ο σταθμός καθαρισμού και φόρτισης με βάση το οινόπνευμα στον κόσμο, καθαρίζει αυτόματα, λιπαίνει, στεγνώνει και φορτίζει την ξυριστική μηχανή σας.
Wet & Dry
Η Braun Series 5 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ασφαλές για χρήση κάτω από το ντους και με αφρό ή αφρό-ζελέ. Αυτό σας δίνει μια αναζωογονητική και ενυδατική εμπειρία ξυρίσματος χωρίς τον ελάχιστο συμβιβασμό στην απόδοση.
100% αδιάβροχο
Η Braun Series 5 είναι αδιάβροχη έως και 5 μέτρα, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα την ξυριστική μηχανή σας με τρεχούμενο νερό.
MultiHeadLock
Το Braun MultiHeadLock προσφέρει 5 ρυθμιζόμενες γωνίες για να επιτύχετε το πιο άνετο ξύρισμα.
Ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion
Η φόρτιση διαρκεί μόνο 1 ώρα και θα διαρκέσει έως και 50 λεπτά. Ηοθόνη μπαταρίας 3 επιπέδων δίνει πλήρη έλεγχο του χρόνου λειτουργίας.
Αυτόματη προσαρμογή τάσης