Σετ Μαγειρικών Σκευών από Ανοξείδωτο Ατσάλι 6 τμχ Gourmet Line Blaumann BL-3160 Πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Blaumann
  • Κωδικός Προϊόντος: BL-3160
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
34,95€

Σετ Μαγειρικών Σκευών από Ανοξείδωτο Ατσάλι 6 τμχ Gourmet Line Blaumann BL-3160


Το σετ μαγειρικών σκευών της σειράς Gourmet Line, από την εταιρία Blaumann, περιλαμβάνει 6 τεμάχια και αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε κουζίνα. Όλα τα σκεύη μαγειρικής που διαθέτει είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα πολύ σκληρό υλικό, το οποίο δεν οξειδώνεται, δεν γρατζουνίζεται εύκολα σε σχέση με άλλα υλικά και είναι πιο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου.
Ο αντικολλητικός πάτος Induction από τα σκεύη του σετ, αποτελείται από 5 στρώματα για μέγιστη θερμική αγωγιμότητα. Το φαγητό έτσι ζεσταίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμότητά του. Με τον πάτο Induction (κατάλληλο για όλες τις εστίες), εξοικονομείτε έως και 35% ενέργεια μαγειρεύοντας σε λιγότερο χρόνο.
Τα σκεύη του σετ διαθέτουν εσωτερική κλίμακα μέτρησης για να προσθέσετε μόνο τα υλικά, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εργαλεία κουζίνας για μέτρηση ποσοτήτων. Οι λαβές των σκευών είναι στιβαρές, από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να αντέχουν σε πολλές χρήσεις, ενώ όλα τα καπάκια διαθέτουν γυάλινη βαλβίδα με κουμπί κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.
Εξωτερικά οι κατσαρόλες διαθέτουν τρεις σατινέ γραμμές, ενώ πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά:
Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι
Αντικολλητικός πάτος Induction
Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Το σετ περιλαμβάνει:
1 Κατσαρόλα με καπάκι 16 x 9.5 cm 2.1lt
1 Κατσαρόλα με καπάκι 18 x 10.5 cm 2.5lt
1 Κατσαρόλα με καπάκι 20 x 11.5 cm 3.9lt