• Σύγκριση Προϊόντων (0)

Ζώνη Παθητικής Γυμναστικής & Αδυνατίσματος Vibratone MAX

Κωδικός:

Ζώνη αδυνατίσματος και εκγύμνασης κορμού και ποδιών Vibratone MAXΕάν αναζητάτε μια συσκευή που θα γυμνάσει με ασφάλεια και θα σμιλεύσει το σώμα σας χωρίς να ιδρώνετε ή να χάνετε χρόνο, βρήκατε αυτή που σας ταιριάζει. Το Vibratone MAX είναι το πιο προηγμένο σύστημα παθητικής γυμναστικής για ενδυνάμωση και απώλεια βάρους της γενιάς του.  Η αποτελεσματικότητα του είναι δεδομένη: θα έχετε ορατά αποτελέσματα σε 2 μόλις εβδομάδες. Η μέθοδός του είναι τόσο απλή και άνετη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ..

  49,90€

WonderCore Smart - Όργανο εκγύμνασης κορμού

Κωδικός:

WonderCore Smart - Όργανο εκγύμνασης κορμούΤα έχετε δοκιμάσει όλα!! θαυματουργά χάπια, τρελές ασκήσεις και υποσχέσεις για απίστευτη απώλεια βάρους. Αλλά τίποτα από αυτά δεν δούλεψε.Σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο και τα λεφτά σας και αποκτήστε το σώμα που πάντα θέλατε, εύκολα και γρήγορα με το WonderCore Smart!!Το WonderCore Smart φέρνει την επανάσταση στην γυμναστική. Στοχεύει ολόκληρο τον κορμό σας σαν λέιζερ και γυμνάζει τους πάνω, τους μεσαίους, τους κάτω και τους πλάγιους κοιλιακούς.Το Won..

  69,00€

WONDERCORE 2 Όργανο γυμναστικής

Κωδικός:

WONDERCORE 2 Όργανο γυμναστικής►Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μηχανές εκγύμνασης που λειτουργούν σε ένα περιορισμένο εύρος κίνησης το Wondercore 2 υπερβαίνει τις 180 μοίρες δημιουργώντας ένα εκτεταμένο εύρος κίνησης στοχεύοντας τον πυρήνα του σώματος σας.►Το Wondercore 2 με τον απίστευτο σχεδιασμό διπλής αντίστασης εξασφαλίζει ότι οι μύες σας γυμνάζονται σε όλο το εύρος της κίνησης τους, τόσο στην κανονική όσο και στην αντίστροφη κίνηση τους. Το κάθισμά του συστρέφεται, για να γυμνάσετε και το..

  99,90€

AB Generator Gym Form 9590 Όργανο Γυμναστικής

Κωδικός:

AB Generator Gym Form 9590 Όργανο ΓυμναστικήςΓΥΜΝΑΖΕΙΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣΓΛΟΥΤΟΥΣΠΛΑΤΗΠΟΔΙΑΧΕΡΙΑ5 ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣΑΡΧΑΡΙΟΙΕΝΔΙΑΜΕΣΟΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΕΝΤΟΝΟΑΚΡΑΙΟ..

  120,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)