Συσκευές θέρμανσης

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Hotty LX-2900A Επιτοίχια Θερμάστρα Χαλαζία 1500W

Κωδικός:

Επιτοίχια θερμάστρα χαλαζία Hotty LX-2900A 1500WΖεσταθείτε σε κάθε χώρο του σπιτιού σας γρήγορα και σχεδόν ανέξοδα.Είναι εξοπλισμένη με τρείς ανεξάρτητες λάμπες για να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας χωρίς σπατάλη ενέργειας.Η επιτοίχια θερμάστρα είναι ιδανική για μπάνιο καθώς αναρτάται εύκολα στον τοίχο και τη χειρίζεστε μέσω ενός ειδικού σπάγκου ώστε να μη χρειάζεται να την αγγίζετε με βρεγμένα χέρια. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε μια ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το μπάνιο σας με απόλυτ..

  16,90€

BEPER RI.094 Αερόθερμο 2000W

Κωδικός:

Beper RI.094 Αερόθερμο 2000WΟι κρύες μέρες στο χώρο σας αποτελούν πια παρελθόν! Η Beper καινοτομεί συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα στο αερόθερμο 2000W RI.094. Ανανεώστε τις συνήθειές σας στη θέρμανση οικονομικά και πάντα ποιοτικά.Εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και λυχνία ένδειξης, για να είστε πάντα ενήμεροι για τη λειτουργία του, φαίνεται να αποτελεί την απάντηση στις καθημερινές σας ανάγκες για θέρμανση. Η ανάμειξη των ποικίλων, εναλλασσόμενων  χρωμάτων του το κα..

  18,90€

Hotty LX-1502H Επιδαπέδια Θερμάστρα Χαλαζία 2400W

Κωδικός:

Επιδαπέδια θερμάστρα χαλαζία έως 2400W Hotty LX-1502HΙσχυρή θερμάστρα της Hotty με δύο πλευρές θέρμανσης για γρήγορη και ομοιόμορφη εκπομπή θερμότητας, απόλυτα ρυθμιζόμενη χάρη στον θερμοστάτη. Συνδυάζει ιδανικά την υψηλή απόδοση με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για να μπορεί τοποθετηθεί άνετα σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Απολαύστε θέρμανση που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ανακουφίσει χωρίς να σας υπερ-στοιχίσει.Είναι μια θερμάστρα επιδόσεων, εξοπλισμένη με πλού..

  34,90€

BEPER RI.063 Αερόθερμο Τοίχου 2000W

Κωδικός:

Αερόθερμο Τοίχου Beper RI.063 2000W Κατέφθασαν οι κρύες μέρες του χειμώνα; Θέλετε να απολαμβάνετε ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο σας, χωρίς όμως να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας; Έχουν εξαντλήσει τη υπομονή σας οι κοινές συσκευές θέρμανσης; Η Beper σας δίνει τη λύση για ακόμη μία φορά με το Αερόθερμο τοίχου 2000W RI.063 και σας εγγυάται ποιοτικά αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.  • Γλιτώσετε το χαμένο κόπο! Η λειτουργία αυτόματης ρύθμισης θερμοκρασίας σε καθημερινό και εβδομαδιαίο επίπε..

  79,90€

Beper RI.078 Κεραμικό αερόθερμο σε μορφή πύργου 2000W

Κωδικός:

Beper RI.078 Κεραμικό Αερόθερμο σε μορφή πύργου 2000W Τι κι αν πλησιάζουν οι ψυχρές μέρες του χειμώνα; Κάντε το κρύο να ανήκει στο παρελθόν με το πρωτοποριακό κεραμικό αερόθερμο σε μορφή πύργου της Beper RI.078. Θέλετε να ζεσταθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Ο μοντέρνος, προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμός με ψηφιακή οθόνη LED για γρήγορο και έξυπνο προγραμματισμό δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Η κομψότητα και η τεχνολογία συναντιούνται σε αυτή τη συσκευή. Θέλετε ομοιόμορφη θέρμαν..

  79,90€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)