Συστήματα σιδερώματος

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Beper 50.000 Σύστημα Σιδερώματος - Ατμοπαραγωγός 2000W

Κωδικός:

Ατμοσύστημα σιδερώματος  2000W, Beper 50.000 Δοκιμάστε το αποδοτικό αλλά οικονομικό σύστημα σιδερώματος της Beper και αλλάξτε τον τρόπο που σιδερώνατε μέχρι τώρα.Η απίστευτη ευκολία της συνεχούς παροχής ατμού από το μπόιλερ θα κάνει το σιδέρωμα παιχνίδι και θα σας γλιτώσει από τις συνεχείς διακοπές για να γεμίσετε το σίδερο με νερό. Ακόμα και το σιδέρωμα χωρίς ατμό είναι πανεύκολο καθώς το μπόιλερ διαθέτει δικό του διακόπτη, τον οποίο μπορείτε να έχετε στη θέση off όταν δεν επιθυμείτε την παραγω..

  72,90€

RL-DBST-2300 Ατμοσύστημα Σιδερώματος 2300W

Κωδικός:

Ατμοσύστημα Σιδερώματος Royalty Line RL-DBST-2300Ανθεκτική πλάκα σιδερώματος Το ατμοσύστημα σιδερώματος της  Royalty Line διαθέτει ενισχυμένη πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι για καλύτερη απόδοση κύλισης και αντοχή. Χάρη στο αυθεντικό ανοξείδωτο ατσάλι μειώνεται η πιθανότητα να μείνουν σημάδια πάνω στα ρούχα, πετυχαίνοντας έτσι άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά. Επιπλέον το σχήμα της πλάκας προσφέρει σιδέρωμα ακριβείας παρέχοντας πρόσβαση και στα πιο δύσκολα σημεία του υφάσματος και αφήνοντας το άψογα σιδερ..

  74,90€

Σύστημα σιδερώματος Braun IS7156BK CareStyle 7 Black/Silver

Κωδικός: 109953

To σύστημα σιδερώματος IS7156BK είναι το καλύτερο σε επιδόσεις σύστημα σιδερώματος της Braun που παρέχει δυνατότητα για "Continuous refil" - συνεχόμενο γέμισμα δοχείου νερού - και απεριόριστη αυτονομία με μεγάλο δοχείο 2Lt.Οι μοναδικές επιδόσεις, πίεση ατμού 7.5 bar, σταθερός ατμός 125g/min, βολή ατμού 500gr/min αλλά και η δυνατότητα να σιδερώσεις κάθετα φορέματα, παλτό αλλά και κουρτίνες σου εξασφαλίζουν μεγάλη ποσότητα ατμού για γρήγορο αποτελεσματικό σιδέρωμα.Μοναδική πατένταΗ μοναδική μεταλλ..

  265,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)