Συστήματα σιδερώματος

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

Beper 50.000 Σύστημα Σιδερώματος - Ατμοπαραγωγός 2000W

Κωδικός:

Ατμοσύστημα σιδερώματος  2000W, Beper 50.000 Δοκιμάστε το αποδοτικό αλλά οικονομικό σύστημα σιδερώματος της Beper και αλλάξτε τον τρόπο που σιδερώνατε μέχρι τώρα.Η απίστευτη ευκολία της συνεχούς παροχής ατμού από το μπόιλερ θα κάνει το σιδέρωμα παιχνίδι και θα σας γλιτώσει από τις συνεχείς διακοπές για να γεμίσετε το σίδερο με νερό. Ακόμα και το σιδέρωμα χωρίς ατμό είναι πανεύκολο καθώς το μπόιλερ διαθέτει δικό του διακόπτη, τον οποίο μπορείτε να έχετε στη θέση off όταν δεν επιθυμείτε την παραγω..

  72,90€

RL-DBST-2300 Ατμοσύστημα Σιδερώματος 2300W

Κωδικός:

Ατμοσύστημα Σιδερώματος Royalty Line RL-DBST-2300Ανθεκτική πλάκα σιδερώματος Το ατμοσύστημα σιδερώματος της  Royalty Line διαθέτει ενισχυμένη πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι για καλύτερη απόδοση κύλισης και αντοχή. Χάρη στο αυθεντικό ανοξείδωτο ατσάλι μειώνεται η πιθανότητα να μείνουν σημάδια πάνω στα ρούχα, πετυχαίνοντας έτσι άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά. Επιπλέον το σχήμα της πλάκας προσφέρει σιδέρωμα ακριβείας παρέχοντας πρόσβαση και στα πιο δύσκολα σημεία του υφάσματος και αφήνοντας το άψογα σιδερ..

  74,90€

Beper 50.050 Σύστημα Σιδερώματος - Ατμοπαραγωγός 2200W

Κωδικός:

Ατμοσύστημα σιδερώματος  2200W, Beper 50.050Εάν ψάχνετε τρόπο να μειώσετε τον χρόνο που σιδερώνετε αυξάνοντας όμως την αποτελεσματικότητα και την ευκολία, αυτή είναι η συσκευή που σας ταιριάζει. Είναι σχεδιασμένο για να εξαφανίζει τις ζάρες από όλα τα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα τα σέβεται και τα φροντίζει. Η απίστευτη ευκολία της συνεχούς παροχής ατμού από το μπόιλερ θα κάνει το σιδέρωμα παιχνίδι και θα σας γλιτώσει από τις συνεχείς διακοπές για να γεμίσετε το σίδερο με νερό. Χαρακτηριστικά: Σιδέρ..

  79,90€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)