Menu
Το καλάθι σας

Lego

Κατασκευαστής: Lego
 Μοιραστείτε την αγάπη σας για τον Μίκυ Μάους και τη Μίνι Μάους της Disney με τους φίλους και την οικογένειά σας σε αυτό το κουτί έργων για την επιστροφή στο σχολείο! Ανοίξτε το σετ LEGO® DOTS και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες σχεδιασμού καθώς εξερευνάτε τα αντικείμενα, που περιλαμβάνουν κορνίζα, ..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Κατασκευαστής: Lego
  Πρόσθεσε μια νέα δοκιμασία στη LEGO Super Mario Βασική Πίστα σου με την Πίστα Επέκτασης Μπλεξίματα με τη Λάβα του Whomp! Προσπάθησε να μην πέσεις από τη συρόμενη πλατφόρμα στην καυτή λάβα. Ρίξε κάτω το Whomp που φυλάει τον Διακόπτη P και μετά μπορείς να κερδίσεις ένα σωρό νομίσματα επειδή τρέχεις,..
20,80€
Χωρίς ΦΠΑ:20,80€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Friends Sea Rescue Center (41736). Η Autumn λατρεύει όλα τα ζώα. Και ξέρει ότι ο φίλος της ο Leo είναι πάντα έτοιμος για περιπέτειες, γι΄αυτό τον προσκάλεσε στο Κέντρο Θαλάσσιας Διάσωσης. Σήμερα, οι φίλοι φροντίζουν τραυματισμένες ενυδρίδες. Πλησίασε στην αποβάθρα με το θαλάσσιο σκούτερ. Πήγαι..
41,50€
Χωρίς ΦΠΑ:41,50€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Animal Crossing Kapp'n's Island Boat Tour (77048). Άνοιξε πανιά για μια περιπέτεια σε ένα ερημικό νησί με τον Kapp’n. Γνώρισε τον Marshal και κάνε μια βόλτα στο νησί. Πήγαινε να σκάψεις για να βρεις μερικά Bells. Βρες και πιάσε το καβούρι ερημίτη, και μετά πάρε το καλάμι ψαρέματος για να πιάσε..
26,40€
Χωρίς ΦΠΑ:26,40€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO City Race Car & Car Carrier Truck (60406). Είναι ημέρα αγώνων και το Race Car & Car Carrier Truck είναι έτοιμα. Ρίξε μια ματιά στο αεροδυναμικό ‘χαμηλωμένο’ σχέδιο με τη χαμηλή ανάρτηση και τις ποδιές στους προφυλακτήρες για τέλειο χειρισμό και πρόσφυση. Επέκτεινε τη ράμπα του πανίσχυρου μεταφ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Duplo Steam Train (10874). Το LEGO® DUPLO® Steam Train είναι τώρα ακόμα πιο εύκολο στο χειρισμό για το παιδί σας και πιο διαδραστικό. Τα μικρά παιδιά μπορούν να γίνουν οδηγοί του τρένου. Ο κινητήρας και μια απαλή ώθηση είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω κάνει το τρένο να κινηθεί. Ένα σταθερ..
51,40€
Χωρίς ΦΠΑ:51,40€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Duplo Train Tracks (10882). Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να κατασκευάζει απίθανες τροχιές για οποιοδήποτε καινούργιο ή υπάρχον σετ τρένου DUPLO με αυτές τις LEGO® DUPLO® 10882 Train Tracks. Με επίπεδες διασταυρώσεις, στάσεις, διακόπτες και ένα συνδυασμό από καμπύλες και ευθύγραμμα κομμάτι..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:16,50€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Friends Hot Dog Food Truck (42633). Ο Leo λατρεύει τα χοτ ντογκ και σήμερα κάνει μια επίσκεψη στην καντίνα χοτ ντογκ. Άραγε θα διαλέξει το παραδοσιακό χοτ ντογκ ή θα δοκιμάσει την καινούργια χορτοφαγική επιλογή; Το εσωτερικό της καντίνας περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η Κέιγια για να ετοιμάσε..
16,10€
Χωρίς ΦΠΑ:16,10€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Friends Newsroom Van (41749). Η Aliya λατρεύει να βιντεοσκοπεί νέες ιστορίες για το τοπικό κοινοτικό κέντρο. Σήμερα, έφερε το Ειδησεογραφικό Βανάκι για να καταγράψει μια ιστορία για ένα δέντρο που πρόκειται να κοπεί. Βοήθησέ να πάρει συνέντευξη από το αγόρι που προσπαθεί να σώσει την κουκουβάγ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Friends Pancake Shop (41753). Απόλαυσε μια νόστιμη λιχουδιά στο κατάστημα με πάνκεϊκ μαζί με τη Luna και την Paisley. Η Luna επιλέγει την αγαπημένη της γαρνιτούρα από το μενού. Η Paisley ετοιμάζει τα πάνκεϊκ χρησιμοποιώντας το μίξερ που περιστρέφεται και τον φούρνο. Μετά, οι φίλες χαλαρώνουν π..
8,40€
Χωρίς ΦΠΑ:8,40€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 12 (2 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.