Menu
Το καλάθι σας

Taurus

Κατασκευαστής: Taurus
 Φρυγανίστε σάντουιτς, ψήστε τοστ ή ετοιμάστε χάμπουργκερ με τη νέα γκριλιέρα της Taurus Crispy & Co. Η ισχύς των 1000W θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά πιάτα χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε λάδι ή άλλα έλαια.  Βάλτε μια Crispy & Co στην κουζίνα σας!Με την γκριλιέρα Crispy & Co ..
30,80€
Χωρίς ΦΠΑ:30,80€
Κατασκευαστής: Taurus
Ψήστε υγιεινά, γρήγορα και ετοιμάστε υπέροχες λιχουδιές με την γκριλιέρα EXPANSIVE της Τaurus που θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στο μαγείρεμα! Ο ειδικός σχεδιασμός της βάσης της διαχύει την θερμοκρασία ομοιόμορφα ενώ η εξωτερική επίστρωση της είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Η κατασκευ..
44,00€
Χωρίς ΦΠΑ:44,00€
Κατασκευαστής: Taurus
 Ετοιμάστε νόστιμα τραγανά φρυγανισμένα σάντουιτς και πανίνι με την τοστιέρα και σχάρα σάντουιτς My Sandwich Grill της Taurus.Ψήστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας τοστ και σάντουιτς με αυτή την Τοστιέρα SM800G της Taurus.Η αντικολλητική πλάκα grill της συσκευής διαστάσεων 21 x 12,5 cm  αλλά και..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Κατασκευαστής: Taurus
Ηλεκτρικός στίφτης SQ600X Easy Press 600, της εταιρείας Taurus, με ισχύ 600 Watt. Διαθέτει έναν κώνο μικρού μεγέθους κατάλληλο για λεμόνια, και έναν κώνο κανονικού μεγέθους κατάλληλο για πορτοκάλια, ώστε να μπορείτε να φτιάχνετε χυμούς σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο οι οποίοι θα είναι πάντα φρέσ..
66,00€
Χωρίς ΦΠΑ:66,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.