Menu
Το καλάθι σας

Κλιματιστικό Inverter Τοίχου Metz MTZ24E21 24000 btu R32 με Ιονιστή και WiFi (A++/A+)

Κλιματιστικό Inverter Τοίχου Metz MTZ24E21 24000 btu R32 με Ιονιστή και WiFi (A++/A+)
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών των διαθέσιμων προϊόντων, γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
797,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 797,00€
  • Απόθεμα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός: AB000854
Το κλιματιστικό MTZ24E21 της εταιρείας Metz, έχει ισχύ 24000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 50m² έως 55m². Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.
Με τη λειτουργία ιονισμού θα έχετε έναν καθαρό χώρο απαλλαγμένο από μυρωδιές και ρύπους. Ο ιονιστής στα κλιματιστικά χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πεδία απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στον αέρα, που εξουδετερώνουν βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα συγκρατεί σκόνη, οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χώρους καπνιζόντων και σε περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένους και μωρά.
Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.
Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.
Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 48 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.
Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας. Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρηση της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.
Τέλος, θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς Ψύξης: 24000BTU
Ισχύς Θέρμανσης: 24000BTU
WiFi
Ιονιστής
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Χρώμα: Λευκό

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00πμ - 5.00μμ. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.


Εκτός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.

Παράδοση Σάββατο

  • Παράδοση Σαββάτου γίνεται κατόπιν συνεννόησης πριν την αποστολή και επιβαρύνεται με το ποσό των 3,00€.

** Το κατάστημα ΔΕΝ πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος **


Τρόποι Πληρωμής



  • Παραλαβή από το κατάστημα
    Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημά μας στο Θησείο (Νηλέως 9) καθημερινά Δευτέρα  έως Παρασκευή από 10,00 πμ έως 6:00 μμ,     Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του αυτοματοποιημένου e-mail που θα λάβετε με την ένδειξη "Έτοιμη για παραλαβή".

    ** Οι κρατήσεις των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα είναι αυθημερόν **

  • Αντικαταβολή 
    Τα προϊόντα έρχονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εσείς πληρώνετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Δυνατότητα πληρωμής αντικαταβολής με κάρτα κατά την παραλαβή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο εάν παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών  (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εφόσον το κατάστημα διαθέτει τερματικό POS.
  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής Visa/Mastercard μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς στο www.mytel.gr είτε απευθείας στο κατάστημα.
** Το κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Diners και American Express (AMEX) **
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
             Eurobank:
             0026.0630.03.0200928275
             IBAN: GR1702606300000030200928275

             Τράπεζα Πειραιώς:
             5065084930779
             IBAN: GR1801720650005065084930779

             Εθνική Τράπεζα:
             098/001241-67
             IBAN: GR4101100980000009800124167

             ALPHA Bank:
             204002002001045
             IBAN: GR6101402040204002002001045

             Δικαιούχος: MyΤel Smart Electronics ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία)
  • Σαν αιτιολογία κατάθεσης, συμπληρώστε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε διαφορετική τράπεζα από αυτή του λογαριασμού κατάθεσης, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον εντολέα.
  • Το κατάστημα θα προβεί σε αποστολή της παραγγελίας σας μόλις το αντίτιμό της είναι εμφανές στον λογαριασμό κατάθεσης.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.