Menu
Το καλάθι σας

Ninja AG301EU Foodi Health Grill & Air Fryer 5.7lt 1750 watt silver

Ninja AG301EU Foodi Health Grill & Air Fryer 5.7lt 1750 watt silver
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών των διαθέσιμων προϊόντων, γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
178,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 178,00€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: AB002741
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Τώρα με την Klarna, μπορείτε να πληρώσετε σε 3 άτοκες δόσεις, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ισχύει για αγορές άνω των 35€.
Φανταστείτε να παίρνετε τις υπέροχες γεύσεις ψησίματος στην υπαίθρια κουζίνα από μια ψησταριά εσωτερικού χώρου. Με το Ninja Foodi Health Grill & Air Fryer, είναι γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας γεύματα, μαγειρεύοντας φρέσκα και κατεψυγμένα υλικά με αυθεντικό φινίρισμα στα κάρβουνα.

Μαγειρεύοντας με ελάχιστο ή καθόλου πρόσθετο λάδι, η θερμοκρασία ψησίματος της πλάκας σχάρας ελέγχεται με ακρίβεια για να παρέχει εξαιρετικό ψήσιμο και αυθεντικά αποτελέσματα ψησίματος με κάρβουνο, σε εσωτερικούς χώρους.

Ψησίματα χωρίς ανατροπή.

Ο υπερ-καυτός θάλαμος ψησίματος της Ninja σας προσφέρει γρήγορα, ζουμερά, ψημένα με κάρβουνο αποτελέσματα. Το φαγητό μαγειρεύεται γρήγορα και ομοιόμορφα με την τεχνολογία Cyclonic Air Technology - ένας ισχυρός ανεμιστήρας κυκλοφορεί θερμοκρασίες έως 265°C γύρω από το φαγητό για ομοιόμορφο μαγείρεμα και ψήσιμο 360°, χωρίς να χρειάζεται να το γυρίσετε.

Σχεδόν χωρίς καπνό.

Μια πλάκα ψησίματος με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ένα προστατευτικό από πιτσιλιές και μια ζώνη ψυχρού αέρα συνεργάζονται για να μειώσουν τον καπνό και να τον κρατήσουν μακριά από την κουζίνα σας.

Περισσότερο από μια ψησταριά.

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με 5 παραμετροποιήσιμες λειτουργίες μαγειρέματος.
Ψήστε τα αγαπημένα σας φαγητά σε εξωτερικούς χώρους, σε εσωτερικούς χώρους. Απολαύστε ζουμερά μπιφτέκια, καυτές μπριζόλες, ψητά σουβλάκια χαλούμι και μπριζόλες κοτόπουλου, τέλεια ψημένο λαβράκι και καλαμπόκι στο κολοκύθι. Οι ρυθμίσεις ελέγχου χαμηλής, μέτριας, υψηλής και μέγιστης γκριλ εξασφαλίζουν νόστιμα αποτελέσματα, είτε μαγειρεύετε από φρέσκα είτε από κατεψυγμένα προϊόντα.

Μετατραπεί σε φριτέζα αέρος για να δημιουργήσετε νόστιμες χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες, τραγανές γλυκοπατάτες, γκουγιόν κοτόπουλου και πατατάκια - με έως και 75% λιγότερα λιπαρά από το τηγάνισμα*. Απολαύστε την ίδια υπέροχη γεύση με ελάχιστο ή καθόλου πρόσθετο λάδι.

Τα ψητά δεν είναι μόνο για τις Κυριακές. Τρυφερό χοιρινό ψητό με τραγανή κροτίδα, χρυσαφένιο στήθος κοτόπουλου, αφράτες πατάτες και μεσογειακά λαχανικά.

Φτιάξτε γλυκές μηλόπιτες, φρουτόπιτες και νόστιμα επιδόρπια, ιδανικά για όσους έχουν αδυναμία στα γλυκά, ή συνοδεύστε το γεύμα σας με φρεσκοψημένο σκορδόψωμο, γευστικά flatbreads και άλλα.
Αφυδατώστε φρέσκα υλικά για να δημιουργήσετε σπιτικό βόειο κρέας, αποξηραμένα βότανα και σνακ φρούτων από μάνγκο μέχρι ανανά και όχι μόνο.

Εύκολο μαγείρεμα από κατεψυγμένο σε ψητό στα κάρβουνα, χωρίς να απαιτείται απόψυξη. Μην χρειάζεται να μαντέψετε με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη.

Επιδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες στους φίλους και την οικογένειά σας με μια μεγάλης χωρητικότητας κατσαρόλα μαγειρέματος 5,7 λίτρων, ένα καλάθι ψιλοκομμένων 3,8 λίτρων και μια γενναιόδωρη πλάκα σχάρας - ιδανική για να ταΐσετε 4 άτομα.

Το πλύσιμο είναι πανεύκολο με τα ανθεκτικά στο πλυντήριο πιάτων, αντικολλητικά μέρη και μια εύχρηστη βούρτσα καθαρισμού.

Η έμπνευση περιλαμβάνεται στο κουτί με έναν οδηγό συνταγών που έχει δημιουργήσει ο σεφ.

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00πμ - 5.00μμ. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.


Εκτός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.

Παράδοση Σάββατο

  • Παράδοση Σαββάτου γίνεται κατόπιν συνεννόησης πριν την αποστολή και επιβαρύνεται με το ποσό των 3,00€.

** Το κατάστημα ΔΕΝ πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος **


Τρόποι Πληρωμής



  • Παραλαβή από το κατάστημα
    Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημά μας στο Θησείο (Νηλέως 9) καθημερινά Δευτέρα  έως Παρασκευή από 10,00 πμ έως 6:00 μμ,     Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του αυτοματοποιημένου e-mail που θα λάβετε με την ένδειξη "Έτοιμη για παραλαβή".

    ** Οι κρατήσεις των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα είναι αυθημερόν **

  • Αντικαταβολή 
    Τα προϊόντα έρχονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εσείς πληρώνετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Δυνατότητα πληρωμής αντικαταβολής με κάρτα κατά την παραλαβή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο εάν παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών  (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εφόσον το κατάστημα διαθέτει τερματικό POS.
  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής Visa/Mastercard μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς στο www.mytel.gr είτε απευθείας στο κατάστημα.
** Το κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Diners και American Express (AMEX) **
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
             Eurobank:
             0026.0630.03.0200928275
             IBAN: GR1702606300000030200928275

             Τράπεζα Πειραιώς:
             5065084930779
             IBAN: GR1801720650005065084930779

             Εθνική Τράπεζα:
             098/001241-67
             IBAN: GR4101100980000009800124167

             ALPHA Bank:
             204002002001045
             IBAN: GR6101402040204002002001045

             Δικαιούχος: MyΤel Smart Electronics ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία)
  • Σαν αιτιολογία κατάθεσης, συμπληρώστε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε διαφορετική τράπεζα από αυτή του λογαριασμού κατάθεσης, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον εντολέα.
  • Το κατάστημα θα προβεί σε αποστολή της παραγγελίας σας μόλις το αντίτιμό της είναι εμφανές στον λογαριασμό κατάθεσης.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.