Menu
Το καλάθι σας

Ninja AG551EU Foodi MAX Health Grill & Air Fryer 3.8 lt 2460 watt gray silver

Ninja AG551EU Foodi MAX Health Grill & Air Fryer 3.8 lt 2460 watt gray silver
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών των διαθέσιμων προϊόντων, γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
233,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 233,90€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: AB002742
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Τώρα με την Klarna, μπορείτε να πληρώσετε σε 3 άτοκες δόσεις, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ισχύει για αγορές άνω των 35€.
 Η σχάρα μεγάλης χωρητικότητας που μαγειρεύει με ακρίβεια και τέλεια αποτελέσματα.

Περισσότερο από ένα γκριλ. 6 λειτουργίες μαγειρέματος - Τηγάνισμα στον αέρα, ψήσιμο, ψήσιμο, αναθέρμανση, αφυδάτωση και γκριλ.

Πώς σας αρέσει η μπριζόλα σας Από rare έως well done, απλά επιλέξτε το επιθυμητό φινίρισμα και το Smart Cook System της Ninja κάνει όλη τη δουλειά!

Απολαύστε ζουμερές μπριζόλες, κοτόπουλο στα κάρβουνα και αφράτα ψάρια - όλα τέλεια μαγειρεμένα με αυθεντικό ψήσιμο και γεύση στα κάρβουνα.

Χωρίς εικασίες

Ο ψηφιακός ανιχνευτής μαγειρέματος παρακολουθεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία του φαγητού σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ώστε να μη χρειάζεται να το κάνετε εσείς! Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας κρέας και ψάρι ακριβώς όπως σας αρέσει.
Χωρίς εικασίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπο- ή υπερμάγειρεμά σας. Δεν χρειάζεται να κόψετε το φαγητό για να δείτε αν είναι έτοιμο. Οι ηχητικές ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν πότε το φαγητό σας είναι έτοιμο να αφαιρεθεί και να ξεκουραστεί πριν το σερβίρισμα.

Πώς λειτουργεί Απλά επιλέξτε μια λειτουργία μαγειρέματος και τον τύπο φαγητού από τις προκαθορισμένες επιλογές. Από rare έως well done, επιλέξτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μαγειρέψτε το φαγητό σας με τον ψηφιακό αισθητήρα μαγειρέματος στη θέση του. Όταν ακουστεί το ηχητικό σήμα της σχάρας, βγάλτε το φαγητό σας για να ξεκουραστεί.

Ψησίματα χωρίς αναδίπλωση

Η τεχνολογία Cyclonic Air Technology μαγειρεύει το φαγητό γρήγορα και ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές, χωρίς να χρειάζεται να το γυρίσετε. Ένας ισχυρός ανεμιστήρας κυκλοφορεί θερμοκρασίες έως 260°C γύρω από τα τρόφιμα μέσα στο θάλαμο ψησίματος, για ομοιόμορφο ψήσιμο και ολόσωμο ψήσιμο.

Μαγειρεύοντας με ελάχιστο ή καθόλου πρόσθετο λάδι, η θερμοκρασία ψησίματος της πλάκας σχάρας ελέγχεται με ακρίβεια για να προσφέρει εξαιρετικό ψήσιμο και αυθεντικό φινίρισμα στα κάρβουνα. Οι ρυθμίσεις Χαμηλή, Μέτρια, Υψηλή και Μέγιστη εξασφαλίζουν νόστιμα αποτελέσματα, είτε μαγειρεύετε από φρέσκα είτε από κατεψυγμένα προϊόντα.
Περισσότερη γεύση, λιγότερος καπνός

Ένα αφαιρούμενο προστατευτικό πιτσιλίσματος εμποδίζει το λίπος να πιτσιλάει πάνω στο θερμαντικό στοιχείο, ενώ παράλληλα με την πλάκα σχάρας με ελεγχόμενη θερμοκρασία και τη ζώνη ψυχρού αέρα μειώνει τον καπνό.

Περισσότερο από μια ψησταριά

Δημιουργήστε νόστιμα γεύματα, συνοδευτικά και επιδόρπια με 6 τρόπους μαγειρέματος. Με τα απλά χειριστήρια οθόνης αφής, επιλέξτε εύκολα ένα πρόγραμμα και επιλέξτε ανάμεσα σε προκαθορισμένες θερμοκρασίες μαγειρέματος ή ορίστε τις δικές σας.

Ψήστε τα αγαπημένα σας φαγητά σε εξωτερικούς χώρους, σε εσωτερικούς χώρους. Μαγειρέψτε τσιγαριστές μπριζόλες, ζουμερά μπιφτέκια και λουκάνικα, τραγανό μπέικον, στήθος κοτόπουλου με μέλι, αφράτο λαβράκι, σπαράγγια σχάρας, καλαμπόκι στο κοτόπουλο και πολλά άλλα. Η πλάκα σχάρας μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να μαγειρέψει έως και 6 μπιφτέκια.

Μετατραπεί σε φριτέζα αέρος για να δημιουργήσετε τις αγαπημένες σας τηγανητές συνταγές με χαμηλά λιπαρά - έως και 75% λιγότερα λιπαρά από το τηγάνισμα*. Από νόστιμες χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες, τραγανές γλυκοπατάτες και χοντροκομμένα πατατάκια μέχρι τηγανητά γκουγιόν κοτόπουλου και ψαροκροκέτες.
Ψήστε ένα νόστιμο μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας, ψητά λαχανικά με βότανα, μεσογειακά λαχανικά με ντοματίνια μπαλσάμικο και αφράτες ψητές πατάτες για να ολοκληρώσετε το ψητό σας δείπνο.

Ψήστε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, από βουτυράτο μοσχάρι wellington, σπιτικά φαλάφελ και σκόρδο focaccia μέχρι αφράτα κέικ και μάφιν, γλυκές τάρτες φρούτων και απολαυστικά επιδόρπια.

Αφυδατώστε φρέσκα υλικά για να δημιουργήσετε σπιτικό βόειο κρέας, αποξηραμένα βότανα και σνακ φρούτων από μάνγκο μέχρι ανανά και όχι μόνο.

Ξαναζεστάνετε τα περισσεύματα για να αποκαταστήσετε το νόστιμο φρεσκότατο φρεσκότατο φινίρισμα - ιδανικό για πίτσα, κις, spring rolls και πολλά άλλα.

Μαγειρέψτε από την κατάψυξη μέχρι τη σχάρα, χωρίς απόψυξη. Μην χρειάζεται να μαντέψετε με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη. Ταΐστε εύκολα φίλους και οικογένεια με ένα μεγάλο δοχείο μαγειρέματος χωρητικότητας 3,8 λίτρων, ένα καλάθι ψωμιού 3,8 λίτρων και μια γενναιόδωρη πλάκα ψησίματος 740 cm² - ιδανικό μέγεθος για έως και 6 άτομα.
Το πλύσιμο είναι πανεύκολο με τα ανθεκτικά στο πλυντήριο πιάτων, αντικολλητικά μέρη και μια εύχρηστη βούρτσα καθαρισμού.

Ξεκινήστε αμέσως με έναν οδηγό συνταγών που έχει δημιουργήσει ο σεφ και περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε προϊόντα 5 αστέρων μέσω δοκιμών και ανατροφοδότησης από τους καταναλωτές. Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω κριτικές μας για το Ninja Foodi MAX Health Grill & Air Fryer

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00πμ - 5.00μμ. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.


Εκτός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.

Παράδοση Σάββατο

  • Παράδοση Σαββάτου γίνεται κατόπιν συνεννόησης πριν την αποστολή και επιβαρύνεται με το ποσό των 3,00€.

** Το κατάστημα ΔΕΝ πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος **


Τρόποι Πληρωμής



  • Παραλαβή από το κατάστημα
    Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημά μας στο Θησείο (Νηλέως 9) καθημερινά Δευτέρα  έως Παρασκευή από 10,00 πμ έως 6:00 μμ,     Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του αυτοματοποιημένου e-mail που θα λάβετε με την ένδειξη "Έτοιμη για παραλαβή".

    ** Οι κρατήσεις των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα είναι αυθημερόν **

  • Αντικαταβολή 
    Τα προϊόντα έρχονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εσείς πληρώνετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Δυνατότητα πληρωμής αντικαταβολής με κάρτα κατά την παραλαβή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο εάν παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών  (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εφόσον το κατάστημα διαθέτει τερματικό POS.
  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής Visa/Mastercard μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς στο www.mytel.gr είτε απευθείας στο κατάστημα.
** Το κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Diners και American Express (AMEX) **
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
             Eurobank:
             0026.0630.03.0200928275
             IBAN: GR1702606300000030200928275

             Τράπεζα Πειραιώς:
             5065084930779
             IBAN: GR1801720650005065084930779

             Εθνική Τράπεζα:
             098/001241-67
             IBAN: GR4101100980000009800124167

             ALPHA Bank:
             204002002001045
             IBAN: GR6101402040204002002001045

             Δικαιούχος: MyΤel Smart Electronics ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία)
  • Σαν αιτιολογία κατάθεσης, συμπληρώστε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε διαφορετική τράπεζα από αυτή του λογαριασμού κατάθεσης, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον εντολέα.
  • Το κατάστημα θα προβεί σε αποστολή της παραγγελίας σας μόλις το αντίτιμό της είναι εμφανές στον λογαριασμό κατάθεσης.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.